Info meeting and film night with SFPV: Other Worlds (D'autres mondes)
TUESDAY, FEBRUARY 1, 2022 AT 5 PM
Georg Sverdrups Hus, Auditorium 1
10

Velkommen til infomøte med Studentenes Forening for Psykedelisk Vitenskap. På dette arrangementet vil vi gi deltakere en kort introduksjon av foreningen vår og våre interesseområder. Alle vil få muligheten til å introdusere seg selv og vi har satt av litt tid til ‘bli kjent’-aktiviteter. Deretter fortsetter vi med vår faste filmkveld. Vi gleder oss til å møte dere!

Filmkveld:
Studentenes Forening for Psykedelisk Vitenskap inviterer til filmkveld på Blindern (UiO). Denne gangen har vi gleden av å vise dokumentarfilmen «D’autres Mondes»:»a documentary by French filmmaker Jan Kounen, and an informative journey into the cosmology of ayahuasca shamanism practiced in the Peruvian Amazon.»
Dette arrangementet vil også være en møteplass for alle som er interessert i psykedelisk forskning og terapeutisk bruk av psykedelika. Etter filmvisning åpner vi for samtale om filmens innhold og om psykedelisk forskning mer generelt.

Vi er en studentforening tilknyttet NPV (Norsk Psykedelisk Vitenskap) som fremmer psykedelisk vitenskapstinteresse blant studenter gjennom å diskutere forskning på psykedeliske stoffer og deres mulige terapeutiske egenskaper.